728

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733
Dasawarsa: 710-an  720-an  730-an
Abad: kaping-7  kaping-8  kaping-9
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-728 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]