653

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658
Dasawarsa: 640-an  650-an  660-an
Abad: kaping-6  kaping-7  kaping-8
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-653 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]