638

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643
Dasawarsa: 620-an  630-an  640-an
Abad: kaping-6  kaping-7  kaping-8
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-638 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]