628

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633
Dasawarsa: 610-an  620-an  630-an
Abad: kaping-6  kaping-7  kaping-8
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-628 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]