619

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624
Dasawarsa: 600-an  610-an  620-an
Abad: kaping-6  kaping-7  kaping-8
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-619 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]