589

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594
Dasawarsa: 570-an  580-an  590-an
Abad: kaping-5  kaping-6  kaping-7
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-589 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]