559

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564
Dasawarsa: 540-an  550-an  560-an
Abad: kaping-5  kaping-6  kaping-7
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-559 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]