550

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555
Dasawarsa: 540-an  550-an  560-an
Abad: kaping-5  kaping-6  kaping-7
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-550 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]