542

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547
Dasawarsa: 530-an  540-an  550-an
Abad: kaping-5  kaping-6  kaping-7
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-542 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]