495

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500
Dasawarsa: 480-an  490-an  500-an
Abad: kaping-4  kaping-5  kaping-6
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-495 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]