487

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492
Dasawarsa: 470-an  480-an  490-an
Abad: kaping-4  kaping-5  kaping-6
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-487 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]