478

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483
Dasawarsa: 460-an  470-an  480-an
Abad: kaping-4  kaping-5  kaping-6
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-478 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]