455

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460
Dasawarsa: 440-an  450-an  460-an
Abad: kaping-4  kaping-5  kaping-6
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-455 Masehi neng kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]