430

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435
Dasawarsa: 420-an  430-an  440-an
Abad: kaping-4  kaping-5  kaping-6
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-430 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]