349

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354
Dasawarsa: 330-an  340-an  350-an
Abad: kaping-3  kaping-4  kaping-5
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-349 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]