312

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317
Dasawarsa: 300-an  310-an  320-an
Abad: kaping-3  kaping-4  kaping-5
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-312 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]