295

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300
Dasawarsa: 280-an  290-an  300-an
Abad: kaping-2  kaping-3  kaping-4
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-295 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]