283

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288
Dasawarsa: 270-an  280-an  290-an
Abad: kaping-2  kaping-3  kaping-4
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-283 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]