239

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244
Dasawarsa: 220-an  230-an  240-an
Abad: kaping-2  kaping-3  kaping-4
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-239 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]