1919

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Millenium: Milenium kaping-2
Abad: Abad kaping-19Abad kaping-20Abad kaping-21
Dasawarsa: 1880-an · 1890-an · 1900-an  – 1910-an –  1920-an  · 1930-an  · 1940-an
Taun: 1916 • 1917 • 191819191920 • 1921 • 1922
Kategori: Kelairan  • Kasédan

Taun kaping-1919 Masehi nang kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]