1849

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1844 1845 1846 1847 1848 1849 1850 1851 1852 1853 1854
Dasawarsa: 1830-an  1840-an  1850-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1849 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]