1830

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1825 1826 1827 1828 1829 1830 1831 1832 1833 1834 1835
Dasawarsa: 1820-an  1830-an  1840-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1830 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]