183

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188
Dasawarsa: 170-an  180-an  190-an
Abad: kaping-1  kaping-2  kaping-3
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-183 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]