1824

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1819 1820 1821 1822 1823 1824 1825 1826 1827 1828 1829
Dasawarsa: 1810-an  1820-an  1830-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1824 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

  • para sedulur panginyongan, giye nyong bocah temiang sing urip nang lampung way kanan, kepengin kenal karo para sedulur kbh sing pada2 urip nang aring jagad iki.

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]