1746

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1741 1742 1743 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751
Dasawarsa: 1730-an  1740-an  1750-an
Abad: kaping-17  kaping-18  kaping-19
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1746 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]