1734

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1729 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 1737 1738 1739
Dasawarsa: 1720-an  1730-an  1740-an
Abad: kaping-17  kaping-18  kaping-19
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1734 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]