1720

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722 1723 1724 1725
Dasawarsa: 1710-an  1720-an  1730-an
Abad: kaping-17  kaping-18  kaping-19
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1720 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]