1649

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1644 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1654
Dasawarsa: 1630-an  1640-an  1650-an
Abad: kaping-16  kaping-17  kaping-18
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1649 Masehi neng kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]