1614

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1609 1610 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619
Dasawarsa: 1600-an  1610-an  1620-an
Abad: kaping-16  kaping-17  kaping-18
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1614 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]