1605

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1600 1601 1602 1603 1604 1605 1606 1607 1608 1609 1610
Dasawarsa: 1590-an  1600-an  1610-an
Abad: kaping-16  kaping-17  kaping-18
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1605 Masehi neng kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]