1592

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 1597
Dasawarsa: 1580-an  1590-an  1600-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1592 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]