1563

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1558 1559 1560 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568
Dasawarsa: 1550-an  1560-an  1570-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1563 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]