1556

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1551 1552 1553 1554 1555 1556 1557 1558 1559 1560 1561
Dasawarsa: 1540-an  1550-an  1560-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1556 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]