1542

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1537 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547
Dasawarsa: 1530-an  1540-an  1550-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1542 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]