1513

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1508 1509 1510 1511 1512 1513 1514 1515 1516 1517 1518
Dasawarsa: 1500-an  1510-an  1520-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1513 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]