1468

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1463 1464 1465 1466 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473
Dasawarsa: 1450-an  1460-an  1470-an
Abad: kaping-14  kaping-15  kaping-16
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1468 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]