1449

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454
Dasawarsa: 1430-an  1440-an  1450-an
Abad: kaping-14  kaping-15  kaping-16
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1449 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]