1428

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 1431 1432 1433
Dasawarsa: 1410-an  1420-an  1430-an
Abad: kaping-14  kaping-15  kaping-16
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1428 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]