141

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146
Dasawarsa: 130-an  140-an  150-an
Abad: kaping-1  kaping-2  kaping-3
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-141 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]