1344

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349
Dasawarsa: 1330-an  1340-an  1350-an
Abad: kaping-13  kaping-14  kaping-15
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1344 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]