133

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138
Dasawarsa: 120-an  130-an  140-an
Abad: kaping-1  kaping-2  kaping-3
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-133 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]