1329

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334
Dasawarsa: 1310-an  1320-an  1330-an
Abad: kaping-13  kaping-14  kaping-15
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1329 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]