1314

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319
Dasawarsa: 1300-an  1310-an  1320-an
Abad: kaping-13  kaping-14  kaping-15
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1314 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]