1300

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305
Dasawarsa: 1290-an  1300-an  1310-an
Abad: kaping-13  kaping-14  kaping-15
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1300 Masehi neng kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]