1270

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275
Dasawarsa: 1260-an  1270-an  1280-an
Abad: kaping-12  kaping-13  kaping-14
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1270 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]