1259

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264
Dasawarsa: 1240-an  1250-an  1260-an
Abad: kaping-12  kaping-13  kaping-14
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1259 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]