125

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Dasawarsa: 110-an  120-an  130-an
Abad: kaping-1  kaping-2  kaping-3
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-125 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]