1182

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187
Dasawarsa: 1170-an  1180-an  1190-an
Abad: kaping-11  kaping-12  kaping-13
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1182 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]