1166

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171
Dasawarsa: 1150-an  1160-an  1170-an
Abad: kaping-11  kaping-12  kaping-13
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1166 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]