1144

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149
Dasawarsa: 1130-an  1140-an  1150-an
Abad: kaping-11  kaping-12  kaping-13
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1144 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]